wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Hansgrohe - Pagina: 1

 
HansgroheMeer ComfortZone, meer Talis

Voor iedere badkamerstijl en behoefte een passende wastafelkraan bieden, dat is waar Hansgrohe zich met een breed assortiment kranen op richt.

lees meer
wastafelmengkraan coolstart HansgroheCoolStart wastafelmengkraan

Wastafelmengkranen worden vaak in de middenpositie geopend en geven onnodig gemengd water. Hansgrohe biedt hiervoor de oplossing: bij de CoolStart kranen geeft de greep in de middenpositie koud water.

lees meer
Hansgrohe Wastafel mengkranen appHansgrohe@home app

Hansgrohe biedt praktische hulp bij het vormgeven van de badkamer. Met de “Hansgrohe@home” app, kunnen gebruikers verschillende kranen van Hansgrohe in een foto aan een bestaande wastafel toevoegen.

lees meer
Wastafel HansgroheBlikvanger bij de wastafel

Bij het inrichten van de wastafelruimte bieden verschillende uitvoeringen van kranen veelzijdige mogelijkheden

lees meer
Hansgrohe wastafelkraanWastafelmengkraan Metrs

Bij het inrichten van de wastafelruimte bieden verschillende uitvoeringen van kranen veelzijdige mogelijkheden, passend bij individuele gebruik- of stijlvoorkeuren. Om meer keuzevrijheid bij de vormgeving van de badkamer mogelijk te maken, biedt kranenspecialist Hansgrohe een nieuwe uitvoering in haar kranenserie Metris S aan.

lees meer
Hansgrohe Raindance E AirDouche met karakter

Met een breed assortiment douches biedt Hansgrohe veel verschillende doucheoplossingen, van waterbesparende handdouche tot wellnessdouche. Voor wie uitgebreid wil genieten van doucheplezier XXL en een bijzonder design is er nu de Raindance E AIR Showerpipe 420 2jet

lees meer
Hansgrohe RainbrainDigitaal doucheplezier

Dit digitale douchebedieningssysteem maakt het mogelijk uw individuele douchewensen vooraf in te programmeren, zodat u kunt genieten van uw favoriete douchesoort, watertemperatuur, waterhoeveelheid, straalsoort en… muziek!

lees meer
Puravida keukenmengkraanHansgrohe keukenmengkraan

DualFinish is een bijzondere combinatie van geborsteld rvs-look op het kraanhuis en een glanzend oppervlak aan de bovenzijde. Deze naadloze overgang toont de hoogste kwaliteit.

lees meer
Hansgrohe keukenkraanNieuwe Focus keukenkraan

Om nog meer comfort en bewegingsvrijheid in de keuken te bieden, breidt douche- en kranenspecialist Hansgrohe het Focus assortiment uit met een nieuwe, verhoogde keukenmengkraan.

lees meer
Hansgrohe iPhone AppBadkamer mobiel vormgeven

De bezitters van een iPhone hebben de eer om een première op het gebied van badkamerinrichting mee te maken. Als eerste sanitairfabrikant biedt Hansgrohe AG een applicatie voor virtuele badkamervormgeving aan.

lees meer
Hansgrohe FroggyDoucheplezier voor jong en oud

De tranen vloeien al zodra het woord harenwassen valt. Werd er in de kinderkamer zojuist nog tegen draken gevochten of naar griezelverhalen geluisterd, zodra er water en shampoo over hun hoofdjes stroomt, is het gedaan met de heldhaftigheid van kinderen.

lees meer
Hansgrohe keukenkraanBlikvangers in de keuken

De keuken is de plek in huis waar men kookt en samenkomt met familie en vrienden. De kraan is daarin het product dat het meest gebruikt wordt.

lees meer
 PuraVida wandmengkraanPuur en helder design

Het succesvolle kranen- en doucheprogramma PuraVida van Hansgrohe wordt uitgebreid met een nieuwe wastafelkraan voor montage op de wand.

lees meer
Hansgrohe Ecostat kranenComfort met Ecostat Select

Ecostat Select is de revolutie op het gebied van thermostaten van kranen- en douchefabrikant Hansgrohe. De opbouwthermostaat regelt niet alleen de gewenste temperatuur en waterhoeveelheid onder de douche. De thermostaat is volledig vernieuwd, zowel qua design als in functionaliteit.

lees meer
Axor Citterio MUrban chic nieuwe stijl

Axor Citterio M staat voor Milaan, metropool, modern. Een slanke, tijdloze badkamercollectie, ontworpen door de gerenommeerde Italiaanse architect en designer Antonio Citterio.

lees meer
Raindance selectDoucheplezier met Raindance

De nieuwe Raindance Select 150 handdouche met haar vloeiende ronde, moderne vormgeving is de volgende generatie van de succesvolle en vaak gekopieerde Raindance douches van Hansgrohe.

lees meer
Raindance Select Showerpipe 360Optimaal doucheplezier

Een nieuwe blikvanger in het assortiment van Hansgrohe is de Raindance Select Showerpipe 360, een nieuw douchesysteem met een hoofddouche gecombineerd met de vrijheid van een aparte handdouche in combinatie met een thermostaat.

lees meer
Hansgrohe CromettaEcobalans voor handdouches

Hansgrohe AG presenteert wereldwijd als eerste fabrikant uit de sanitairbranche ecobalansen voor zijn handdouches. De ecobalans vormt de voetafdruk die een product van de productie tot aan de recycling in het milieu achterlaat.

lees meer
Crometta 85Gewoon lekker douchen

Of het nu om de hand- of hoofddouche gaat, de Crometta 85 is verkrijgbaar in 3 varianten. Al deze douches verdelen de brede, gelijkmatige douchestraal uit de 85 mm brede douchekop breed over het lichaam.

lees meer
Hansgrohe douchesInnovatief douchesysteem

De combinatie van een hoofddouche, handdouche en de Ecostat Comfort thermostaat zorgen voor optimaal comfort voor de gebruiker.

lees meer
Hansgrohe douchesCroma Showerpipes

Het is een trend die steeds populairder wordt: grote hoofddouches in de badkamer die zorgen voor extra comfort en doucheplezier.

lees meer
KeukenkranenKeukenmengkraan voor de wand

De nieuwe Axor Uno2 wandmengkraan biedt nog meer bewegingsvrijheid bij de gootsteen

lees meer
KeukenkranenAxor Starck keukenmengkranen

De Axor Starck keukenmengkranen kenmerken zich door elementaire vormen en heldere functies en vormen hiermee het middelpunt van de keuken

lees meer
Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures