wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Hansgrohe

 
handdoucheShowerTablet Select 700
De nieuwe Hansgrohe ShowerTablet Select 700 opbouw thermostaat biedt veel voordelen tegelijk. Het 70 cm brede planchet voor douchebenodigdheden is zeer praktisch. Door eenvoudig op de Select-knop te klikken, kiest u welke douche u aan of uit wilt zetten.
Intelligente douchebediening
Blikvanger van glasBlikvanger van glas
Eindelijk: een design douche die er fantastisch uitziet, perfect functioneert én gemakkelijk schoon te houden is. Hoe Hansgrohe dit voor elkaar krijgt? Dankzij een unieke nieuwe straalplaat, gemaakt van wit glas.
Hansgrohe Rainmaker Select
gratis woonbrochures
Interieuradvies nodig?
20 jaar doucheplezier met Joco20 jaar doucheplezier met Joco
Kinderhanddouche Joco viert in augustus zijn 20e verjaardag. Sinds jaar en dag zorgt de bonte handdouche speciaal voor de kleintjes voor doucheplezier in de badkamer. In 1995 werd Joco ontwikkeld door de sanitairspecialisten van Hansgrohe, samen met designpartner Phoenix Design.
Lees meer
Nieuw: Logis Classic kranenNieuw: Logis Classic kranen
De nieuwe Logis Classic tweegreeps wastafel-, bad- en douchemengkranen bieden de Hansgrohe functionaliteit en kwaliteit en passen goed in het Nederlandse beeld van een standaard badkamerinvulling.
Lees meer
Nieuw: Crometta 100 douchesNieuw: Crometta 100 douches
Aantrekkelijk geprijsd, met een verfrissend wit design en een grote douchekop van 100 mm: de nieuwe Crometta 100 douches passen bij de diverse wensen voor de projectdoucheruimte, waar comfortabele en vooral betaalbare producten een vereiste zij
Lees meer
Glossy badkamermagazine
Comfortabel doucheplezierComfortabel doucheplezier
Voor wie wil genieten van een luxe inbouw douchecombinatie, maar opziet tegen het uitzoeken van de benodigde producten, zijn er nu de handige complete douchesets Croma Select en Raindance Select van Hansgrohe.
Lees meer
Axor badkameraccessoiresAxor badkameraccessoires

Modulair, multifunctioneel en universeel toepasbaar: voor de eerste keer introduceert Axor, het designermerk van Hansgrohe, een uitgebreid accessoiressysteem dat bestaat uit grepen, rails en planchetten – de Axor Universal accessoires.

Lees meer
Hansgrohe logis kranenHansgrohe logis kranen

Nieuwe aantrekkelijk geprijsde Hansgrohe kranenserie Logis biedt optimaal gebruikscomfort en bespaart water, energie en kosten.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Een virtueel nieuwe doucheEen virtueel nieuwe douche

Omdat het plannen van de badkamer ook een leuke bezigheid is, biedt badkamerspecialist Hansgrohe de Hansgrohe@home app. De app, die beschikbaar is voor iPad, iPhone en Android smartphones, toont inrichtingsoplossingen in de virtuele badkamer.

Lees meer
ShowerpipesNieuwe Select Showerpipes

Met de nieuwe Raindance Select S 240 en S 300 2jet Showerpipes wordt de nieuwe vorm van optimaal doucheplezier en comfort bereikbaar voor iedere badkamer.

Lees meer
Elegante hulp in de keukenElegante hulp in de keuken

De kraan is niet alleen het meest gebruikte apparaat in de keuken, maar brengt ook ons belangrijkste levensmiddel in de keuken: water. Reden genoeg om aan de keuze van de kraan extra aandacht te besteden.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Meer doucheplezierMeer doucheplezier

Was in het verleden een combinatie van inbouwkranen nodig om meerdere straalsoorten uit één hoofddouche te laten stromen, dit kan nu met één druk op de knop. Hansgrohe introduceert een compleet assortiment nieuwe Raindance Select hoofddouches in verschillende designs en afmetingen.

Lees meer
Raindance s120Doucheplezier

De Raindance Select S 120 3jet handdouche van Hansgrohe combineert twee populaire regenstralen over het volledige straaloppervlak. De kleine straalopeningen zorgen voor een krachtige Rain regenstraal terwijl de grote openingen ruimte bieden voor de zachte, met lucht verrijkte RainAir-straal.

Lees meer
DoucheDoucheplezier met Hansgrohe

Houdt u van een zachte, warme regendouche of kiest u voor een krachtige, doelgerichte douchestraal? Hansgrohe heeft het douchegedrag en de wensen van haar gebruikers onder de loep genomen. Hieruit bleek dat de keuze meestal valt op een van deze twee verschillende douchebelevingen

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures