wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Grohe - Pagina: 1

 
RegendoucheRegendouche in alle kleuren
Om heel eenvoudig een nieuwe look aan de badkamer te kunnen geven, introduceert sanitairfabrikant Grohe een nieuwe generatie Rainshower® handdouches in opvallende kleuren.
lees meer
Grohe douchesGrohe douchesystemen

Iedereen heeft zo zijn voorkeuren, ook als het gaat om de keuze voor een douchesysteem. Om aan zo veel mogelijk smaken te kunnen voldoen, introduceert Grohe een uitgebreid assortiment nieuwe douchesystemen in verschillende varianten en uiteenlopende designs.

lees meer
Grohe OndusGrohe Ondus

Overnachten in een voormalig DDR-regeringsvliegtuig voorzien van alle luxe. Dat kan sinds kort op vliegveld Teuge. Ondernemer Ben Thijssen liet een 40 meter lang toestel ombouwen tot een luxe hotelsuite voor 2 gasten.

lees meer
ZijdoucheZij-, hoofd- en plafonddouche

Douchen wordt een steeds grotere sensatie bij Grohe. De sanitairproducent breidt haar Rainshower® doucheprogramma uit met een nieuwe serie producten onder de naam Rainshower® F. De GROHE Rainshower® F-serie bestaat uit een zij-, hoofd,- en plafonddouche in dezelfde minimalistische stijl.

lees meer
Grohe keukenkraanK4 keukenkranen

Van sommige dingen verwacht je gewoon dat ze betrouwbaar zijn. Harmonische vormen ontmoeten uitstekende functionaliteit. K4 is opvallend uniek.

lees meer
Grohe RedEén kraan voor koud & warm

Binnen enkele seconden genieten van een kop thee, snel rijst koken en soep bereiden kan binnenkort met GROHE Red. Onder deze naam introduceert Grohe twee nieuwe keukenkranen die beide kokend water leveren.

lees meer
Grohe SpaLuxe thuis-spa

Genieten van een warme douche of bad om even helemaal te ontsnappen aan de waan van de dag. Grohe laat je dit moment optimaal ervaren met de introductie van GROHE SPA

lees meer
Wastafelkraan Grohe Metris SMetris S wastafelmengkraan

Met de nieuwe Metris S wastafelmengkraan kan ook bij de wastafel ruimte bespaard worden. Met lange of korte uitloop zijn zij toepasbaar bij iedere wastafel en met de greep op de wand bieden zij meer ruimte voor de wastafel.

lees meer
Grohe keukenkraanModerne touch

Het assortiment Eurostyle Cosmopolitan bestaat uit een zeer complete range inbouw- en opbouwkranen met voor iedere wens een juiste oplossing.

lees meer
Grohe EuphoriaPerfect Shower Sets

Sanitairfabrikant Grohe breidt haar grote douche-assortiment uit met enkele compleet nieuwe douchesets. Twee Perfect Shower Sets inbouw waarbij de techniek volledig verwerkt wordt achter de muur.

lees meer
Grohe Natural ColoursDouchen in zes natuurtinten

Een verfrissende douche in de ochtend of een warme douche na een lange werkdag, de badkamer is een plaats waar je lekker tot rust kunt komen. Natuurlijke materialen in je badkamer helpen om echt te kunnen relaxen.

lees meer
Grohe Allure kranenGrohe Allure® kranen

Het is een kraan die goed past in een moderne omgeving door haar pure vormgeving. En om je badkamer helemaal in stijl

lees meer
GROHE CoolTouchGROHE Thermostaten

De thermostaatkranen van GROHE zijn als beste uit een onafhankelijke test onder 17 Europese producten gekomen. De thermostatentest werd uitgevoerd op initiatief van GROHE AG door het erkende en neutrale testinstituut

lees meer
GROHE OndusGROHE Ondus

Steeds vaker kiest de consument voor een interieur dat aansluit bij de persoonlijke lifestyle, ook voor de badkamer. Grohe heeft met de GROHE Ondus een digitale revolutie ontwikkeld

lees meer
GroheGrohe bundelt douchetoppers

Grohe breidt haar doucheprogramma uit met twee Perfect Shower Sets. In deze douchepakketten worden een regendouche met glijstang en een thermostaatkraan gecombineerd.

lees meer
Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures