wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Douches

 
InloopdoucheInloopdouche voordelen
De badkamer is de ruimte in huis die doorgaans iedereen tevreden moet houden, ondanks verschillende gebruikerswensen. Zelf ben je misschien in een paar minuten klaar, terwijl je partner urenlang kan rommelen alvorens eindelijk eens te gaan douchen of baden.
Lees meer
Geberit douchevloer SetaplanoGeberit douchevloer Setaplano
De nieuwe Geberit douchevloer Setaplano is vanaf de eerste kennismaking – en de eerste aanraking - een fascinerend product. De douchevloer is gemaakt van een hoge kwaliteit minerale kunststof, met een oppervlakte dat niet alleen zijdezacht en warm aanvoelt, maar ook nog eens makkelijk te reinigen is.
Lees meer
Aquacombi
Douche oplossing DornbrachtDesign, comfort, beleving, wellness
Douchen is voor veel mensen een belangrijk dagelijks ritueel. De inrichting van de douche neemt daarom bij de badkamerplanning een steeds belangrijkere rol in, er wordt hierbij ingespeeld op persoonlijke behoeften.
Lees meer
DoucheCooldown in de douche
Het dagelijkse zwoegen maakt het onmogelijk om tijd voor je zelf te vinden, tijd om te relaxen en je af te zonderen van de wereld om je heen. Ons voornemen, om er rekening mee te houden, dat ons lichaam het verdient om regelmatig verwend te worden, heeft slechts een kort leven.
Lees meer
Drempelvrij douchenVloergelijk en drempelvrij douchen
In 2006 zette fabrikant BETTE de trend met vlakke douchebakken van duurzaam geëmailleerd titaniumstaal. Een ontwikkeling die BETTE baseerde op de behoefte aan vloergelijk en drempelvrij douchen, de opkomst van inloopdouches en de behoefte aan levensbestendig bouwen.
Lees meer
Glossy badkamermagazine
GroheEen douche metamorfose
Ben jij nog tevreden over jouw huidige badkamer of zou je jouw badkamer wel eens een metamorfose willen geven? Al snel zul je denken aan een verbouwing met alle kosten en ongemakken van dien .. maar dat is helemaal niet nodig.
Lees meer
Review Grohe Rainshower SmartControlReview Grohe Rainshower
Heb je de nieuwe Rainshower SmartControl van Grohe al gezien? Een nieuw douchesysteem met werkelijk alles erop en eraan! En nu komt het leukste van alles.... wij mochten deze Rainshower SmartControl zelf uittesten! Hoe dat ging? Lees maar snel verder...
Lees meer
BETTE douchebakkenBETTE biedt 22 nieuwe matkleuren
Kleur maakt het verschil. Het creëert sfeer en beleving. Daarom levert de Duitse fabrikant BETTE haar douchebakken in meerdere witte tinten en bijzondere glanskleuren. Met de nieuwe matte kleuren komt BETTE tegemoet aan de huidige tegel- en vloertrends.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Nieuwe Walk-In HÜPPENieuwe Walk-In HÜPPE
Wenst u een grote doucheruimte met veel bewegingsvrijheid, een veilige vlakke douchevloer zonder drempel en een instapbreedte die u zelf kunt kiezen?
Lees meer
handdoucheShowerTablet Select 700
De nieuwe Hansgrohe ShowerTablet Select 700 opbouw thermostaat biedt veel voordelen tegelijk. Het 70 cm brede planchet voor douchebenodigdheden is zeer praktisch. Door eenvoudig op de Select-knop te klikken, kiest u welke douche u aan of uit wilt zetten.
Intelligente douchebediening
Geniet van puristisch designGeniet van puristisch design
Voor liefhebbers van verfijnde en puristische binnenhuis architectuur heeft HÜPPE de nieuwe zwaaideurserie HÜPPE Enjoy pure ontwikkeld. De minimalistische vormgeving, die in alle details perfect is doorgevoerd, heeft een heldere rechte lijnvoering met subtiele rondingen.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Stijlvol douchenStijlvol douchen
Sealskin presenteert een compleet nieuwe serie douches met een modern, strak design en een grote variatie aan mogelijkheden. Binnen deze serie is er een ruime keuze uit draai-, schuif-, vouw- en pendeldeuren, geschikt voor de meest uiteenlopende badkamersituaties.
Lees meer
Elegante inloopdouche afvoer Elegante inloopdouche afvoer
Ongekend smal, een bekroond design en traploos in te korten: argumenten waarmee de Advantix Vario douchegoot van Viega zich sinds de introductie onderscheidt.
Lees meer
Slim van water genietenSlim van water genieten
Een luxe en ontspannen douche, precies afgestemd zoals jij het wil. Dat is wat GROHE mogelijk maakt met het nieuwe Rainshower® SmartControl douchesysteem.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures