wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Dornbracht

 
Dornbracht VAIADornbracht VAIA
Met Vaia introduceert Dornbracht een nieuw soort design dat vele facetten kent. Geïnspireerd op de Transitional Style-trend in interior design wordt de nieuwe premium designkraan gekenmerkt door zijn elegant en tegelijk progressief design
Lees meer
Douche oplossing DornbrachtDesign, comfort, beleving, wellness
Douchen is voor veel mensen een belangrijk dagelijks ritueel. De inrichting van de douche neemt daarom bij de badkamerplanning een steeds belangrijkere rol in, er wordt hierbij ingespeeld op persoonlijke behoeften.
Lees meer
Interieuradvies nodig?
Badkamertrends 2017Badkamertrends 2017
De badkamer krijgt steeds meer aandacht. Dat geldt op het gebied van architectuur, design en technologie, maar tegelijk wordt de badkamer steeds meer een ruimte om zich terug te trekken, te ontspannen en lekker bij te komen.
Badkamertrends 2017
CL.1 van Dornbracht
De kranenserie CL.1 van Dornbracht kenmerkt zich door de progressieve en dynamisch sportieve vormspraak. Met de karakteristieke uitloop met een hoek van 105 en het geraffineerde spel met harde en zachte contouren definieert deze kraan opnieuw de esthetica in de badkamer.
Lees meer
Dornbracht designkranenDornbracht Lissé kranen
Met Lissé biedt Dornbracht een premium-designkraan in het instapsegment voor een kwaliteits- en tegelijk budgetbewuste doelgroep. Door haar innovatieve esthetica zet Lissé een accent in de badkamer
Dornbracht designkranen
Gratis woonmagazine
BadkamerkraanBlack Edition
Kranen van Dornbracht zijn designiconen in de badkamer. Zoals een schilderij of kunstobject een ruimte kan verrijken, hetzelfde effect hebben Dornbracht kranen in een badkamer op de wastafel, douche of bad.
Lees meer
Luxe kranenLuxe kranen
Kranen die pronken op de wastafel, badmeubel, ligbad of douche vormen vaak de juweeltjes van de badkamer. Als ze ook nog zijn uitgevoerd in luxe goud of koperkleurige oppervlakken of speciaal gestructureerde grepen dan worden het echte pareltjes.
Lees meer
Van badkamer tot privé spaVan badkamer tot privé spa
Sanus per Aquam (SPA) – Water ter ondersteuning van gezondheid: met gespecialiseerde producten en technologieën maakt Dornbracht de beleving van de helende werking van water voortaan niet alleen in exclusieve kuuroorden, maar ook in de eigen badkamer beschikbaar.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Nieuwe Supernova kraanNieuwe Supernova kraan
Met de introductie van de nieuwe eengreepswastafelmengkraan completeert Dornbracht de succesvolle serie Supernova. Een verfijnde vormenspraak en een, aan de zijkant aangebrachte hendel, onderstrepen de sculpturale elegantie van de kraan.
Lees meer
Dornbracht Lissé kranen“Accentuate your bathroom”
Lissé overtuigt met een vormentaal vol spannende contrasten: heldere geometrische basisvormen en exacte bochten (radius) komen samen in vloeiende contouren, royale vlakken op smalle kanten.
Dornbracht Lissé kranen
Mannelijk badkamerdesignMannelijk badkamerdesign
De ideale badkamer voor de man kenmerkt zich door minimalisme en functionaliteit. Met de kraan C.L.1 zet Dornbracht een masculien accent in de badkamer.
Dornbracht badkamerdesign
Volg Wonenonline op Instagram
Malse regenbuiMalse regenbui
Dornbracht maakt met haar regendouches het douchen tot een unieke ervaring, die alle zintuigen prikkelt. Water uit deze regendouches valt als echte regen naar beneden. Alsof men in de natuur in een malse zomerse regenbui loopt. De druppels raken hoofd en huid zacht en dit werkt zeer ontspannend.
Dornbracht regendouche
Sharpen your sensesSharpen your senses
Dornbracht introduceert de CL.1, een nieuwe serie mengkranen voor de badkamer. De serie combineert harde met zachte contouren. De progressieve vorm markeert het begin van een nieuw tijdperk in het productdesign van Dornbracht
Lees meer
Comfort en Leg showerComfort en Leg shower
Met de nieuwe douchetoepassing Comfort Shower verrijkt Dornbracht de spazone met een tot nog toe ongekende waterervaring waarbij men zit: meerdere waterpunten en straalsoorten worden met een druk op de knop gecombineerd tot weldadige scenario's
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures