wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Clou

 
Clou welnessClou welness
Clou pakt komende week op de ISH in Frankfurt breed uit. Een van de absolute blikvangers is het duo-bad Hammock in combinatie met de vrijstaande badmengkraan Kaldur. Deze kraan krijgt door de gekleurde handdouchekop een verfrissende twist.
Lees meer
Complete concepten van ClouComplete concepten van Clou
Al ruim 22 jaar is Clou hét adres voor badkamers die net even ánders zijn dan anders. Badkamers waarbij betaalbare kwaliteit, innovatieve materialen en topdesign hand in hand gaan.
Lees meer
Solarspot daglichtsysteem
Clou kiest voor duurzaam designClou kiest voor duurzaam design
We gaan met z'n allen steeds minder water gebruiken, maar nog altijd gaat het om bijna 120 liter per persoon per dág. Vooral in bad en onder de douche gebruiken we al snel vele tientallen liters water, maar natuurlijk ook aan de wastafel, op het toilet en tijdens het koken en afwassen.
Lees meer
Match Me van ClouMatch Me van Clou

Match Me is een vernieuwend badkamerconcept van Clou, waarmee tientallen creatieve combinaties mogelijk zijn; voor grote en kleinere badkamers en toiletten. Voor openbare projecten of toepassingen in de privésfeer.

Lees meer
Kaldur: maximaal minimalismeKaldur: maximaal minimalisme

We gebruiken élke dag zo'n 125 liter water per persoon. In bad, onder de douche, aan de wastafel, op het toilet en tijdens het koken. Kranen zijn dus echte gebruiksvoorwerpen en moeten daarom functioneel zijn.

Lees meer
Glossy badkamermagazine
Clou Wash-me wastafelWash Me wastafels

Nieuw zijn de Wash Me wastafels in hoogwaardig Italiaans keramiek en beton. De Wash Me-wastafels zijn beschikbaar in verschillende lengtematen:

Lees meer
Clou Wash-meWash Me: maximaal in sfeer

De functionele wasbakken, fonteinen en vrijstaande baden zijn er in verschillende formaten en materialen.

Lees meer
Wash Me ClouWastafels Wash Me

Wastafels zijn blikvangers bij uitstek. Dat geldt zéker voor de strakke Wash Me-modellen van Clou. De eigentijdse wastafels zijn verkrijgbaar als opzetwastafel en als wandmodel.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Clou FlushFonteinen Flush

Flush, zo heten de compacte designfonteinen van Clou. Er zijn zes verschillende modellen, uitgevoerd in wit Mineral Marmer en wit keramiek.

Lees meer
badkamermeubelen-clou-brickNieuw van Clou: Brick

Dit jaar zal Clou ook een nieuwe meubelserie lanceren: Brick. Brick geeft antwoord op de steeds groter wordende vraag naar designbadkamers tegen zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Lees meer
Clou showroomNieuwe showroom Clou

In de nieuwe showroom draait alles om design: zowel qua inrichting als aankleding van de showroom, maar natuurlijk vooral qua badkamerproducten.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Clou badkamer designClou Design

Wastafels zijn blikvangers bij uitstek. Dat geldt zeker voor de Wash Me-modellen van Rene Holten voor Clou. De wastafels zijn gemaakt van wit marmercomposiet

Lees meer
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures