wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Cleopatra

 
Cleopatra badkamertrends 2015Cleopatra badkamertrends 2015
“Tijd nemen voor jezelf, zonder laptop, smartphone en social media – dat wordt alleen maar belangrijker” vertelt Anya van de Wetering, oprichtster van Kamer 465. Dit algemene beeld wordt vervolgens getrechterd naar een drietal interieurtrends en vertaald naar de badkamer.
Lees meer
BadkamertrendsLoungen in de badkamer

Cleopatra, de Nederlandse producent van wellness producten, brengt een nieuw bad op de markt: de LoungePool. Een modern en strak vormgegeven serie baden die ook nog eens 40% dieper zijn dan normale baden. Massagestralen en naar het lichaam gevormde zitjes en armsteunen maken optimaal relaxen in uw eigen badkamer mogelijk.

Lees meer
Interieuradvies nodig?
Cleopatra stoomdouchesVan inloop naar stoomdouche!

Cleopatra, de Nederlandse producent van wellness producten, breidt haar succesvolle Modulair Stoom concept uit met nieuwe mogelijkheden.

Lees meer
Wellpool CleopatraGeen badkamer zonder bad!

De designserie WellPool baden is uitgebreid met een kleiner model plus een luxe loungevariant. Tevens wordt het ruimtebesparende Moneva bad vervangen door een nieuwe moderne uitvoering.

Lees meer
Pharo BodytimePharo Bodytime

De inrichting van een huis weerspiegelt de persoonlijkheid van de bewoners. Mensen geven een woon- of slaapkamer het liefst precies die sfeer waarin ze zich aangenaam voelen.

Lees meer
Glossy badkamermagazine
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures