wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Bette

 
BETTE Lux Oval CoutureBETTE Lux Oval Couture
Textiel en stoffen geven behaaglijkheid in woon- en slaapkamers. In badkamers wordt textiel nauwelijks toegepast. Dat is nu verleden tijd, want voor badkamers zet BETTE de trend met een toonaangevend ligbad met bijpassende wastafel.
Lees meer
Maatwerk van BetteMaatwerk in baden en douchebakken
Bij het vervangen van een standaard ligbad of douchebak wordt de ruimte aan de zijkanten meestal opgevuld met lelijke tegelranden of dikke kitranden. Om dit te voorkomen, kan fabrikant BETTE ligbaden, douchebakken en wastafels op maat leveren.
Lees meer
Interieuradvies nodig?
Solarspot daglichtsysteem
Drempelvrij douchenVloergelijk en drempelvrij douchen
In 2006 zette fabrikant BETTE de trend met vlakke douchebakken van duurzaam geëmailleerd titaniumstaal. Een ontwikkeling die BETTE baseerde op de behoefte aan vloergelijk en drempelvrij douchen, de opkomst van inloopdouches en de behoefte aan levensbestendig bouwen.
Lees meer
Bette ligbadenBette Purista ligbaden
U wil het neusje van de zalm, jaren genieten van een hoge kwaliteit, een strak puristisch design en toch een betaalbare prijs? Dat kan, want de Duitse ligbadfabrikant BETTE introduceert de ligbadserie: BETTEPURISTA.
Bette ligbaden
BETTE douchebakkenBETTE biedt 22 nieuwe matkleuren
Kleur maakt het verschil. Het creëert sfeer en beleving. Daarom levert de Duitse fabrikant BETTE haar douchebakken in meerdere witte tinten en bijzondere glanskleuren. Met de nieuwe matte kleuren komt BETTE tegemoet aan de huidige tegel- en vloertrends.
Lees meer
Glossy badkamermagazine
Vrijstaande ligbadenBette vrijstaande ligbaden
Vrijstaande ligbaden zijn een trend en worden steeds populairder bij hotels, luxe appartementen en vrijstaande woningen. Dat komt omdat een vrijstaand ligbad een architectonisch hart vormt van een badruimte en deze ruimte bijzonder en uniek maakt
Vrijstaande ligbaden
BETTEMODULESStrakke vormgeving, veel bergruimte
De badkamer is een belevingsruimte waar steeds meer tijd wordt doorgebracht om te genieten. Dan is het ideaal als er voldoende bergruimte aanwezig is. Voor liefhebbers van minimalistisch design biedt de Duitse designfabrikant BETTE de badkamermeubellijn BETTEMODULES.
BETTEMODULES
Nooit meer badoverloopNooit meer badoverloop
Bestaat er een ligbad zonder lelijke overloopaansluiting? Ja, dat bestaat! Want de Duitse fabrikant van ligbaden, wastafels en modulen BETTE, heeft een innovatieve elektronische afvoer- en overloop ontwikkeld.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Nieuw: wastafel BETTEARTNieuw: wastafel BETTEART
Als een sculptuur, kunstzinnig, markant en een blikvanger pur sang. Dat is de nieuwe vrijstaande wastafel BETTEART van de Duitse designfabrikant BETTE. Hiermee bewijst BETTE opnieuw, dat zij tot de beste sanitair fabrikanten behoren op het gebied van design, exclusiviteit en kwaliteit.
Lees meer
Nu nog meer genieten van BETTENu nog meer genieten van BETTE
Design, kwaliteit en comfort voor compacte “betaalbare” badkamersNu nog meer genieten van BETTECOMODO ligbaden en wastafels
Lees meer
design ligbadenBETTELUX OVAL design ligbaden
Bent u een liefhebber van design en modern? Wenst u een hoog ligcomfort en topkwaliteit? Wilt u een ligbad dat robuust en sterk is en na jaren van gebruik mooi blijft? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de Duitse designfabrikant Bette.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Bette ModulesBette Modules
In het kader van de veranderde trend van badkamers, meer wellness en meer woonbeleving, introduceert Bette een nieuwe meubellijn met de naam BETTEMODULES. Primair voor het opbergen van allerlei spullen, secundair omdat door de meubels nieuwe mogelijkheden ontstaan qua badkamervormgeving.
Bette badkamermeubels
Badkamer shape de toekomstBadkamer shape de toekomst
Shape the Future, creëer een unieke beleving met de nieuwe serie BETTELUX SHAPE van de Duitse designfabrikant Bette. Een innovatief en karakteristiek vormgevingsconcept van het ligbad en de wastafel
Bettelux Shape
BETTEFLOOR SIDE XXL douchebakkenBETTEFLOOR SIDE XXL
De trend van grote comfortabele doucheruimtes zorgt voor vraag naar flexibele en individuele oplossingen op het gebied van douchebakken. De Duitse fabrikant Bette biedt meerdere series douchebakken
XXL douchebakken
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures