Villiglass

Glas is een ideaal materiaal in de badkamer. Het neemt geen water op, is gemakkelijk schoon te maken en heeft een briljante glans. Bovendien geleid glas geen elektriciteit. Dus ook uit oogpunt van de veiligheid is glas een prima keuze.

Glazen mozaïektegels zijn er al vele jaren. Maar de productietechnieken worden steeds geavanceerder en de kwaliteit steeds hoger. Wellicht nog belangrijker, ook de keuze in kleuren, formaten en decors is inmiddels enorm. Overigens zijn er ook glastegels die geschikt zijn voor de vloer; ze ogen spiegelglad maar hebben toch een antislip werking.

Villiglas
De Oostenrijkse fabrikant Villiglas is specialist in glastegels en biedt een veelzijdig, actueel assortiment van vloertegels, wandtegels en borders. Het glasmozaïek is niet alleen verkrijgbaar in de bekende vierkante vormgeving, maar ook als smalle, rechthoekige tegel. /glas1.jpg" alt="badkamervloer" width="200" height="200" hspace="3" vspace="3" border="0" align="left" class="afbeelding"> Bijzonder zijn de zogeheten Bruch tegeltjes Grillig gevormde, glazen tegeltjes waarmee

bijzondere patronen te maken voor een spectaculair effect. Villiglas maakt gebruik van bijzondere, gepatenteerde techniek, om pigment aan te brengen op het glas. Daardoor ontstaat een regenboogpallet van 48 bijzondere kleuren, die nooit vervagen.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen