wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Badkamertrends 2017

 
Badkamertrends 2017Badkamertrends 2017
Samen met stylingbureau Kamer 465, die elk jaar de nieuwste interieur- en badkamertrends voor Cleopatra visualiseert, is een set nieuwe trendbeelden gefotografeerd met als doel de consument met badkamerverbouwplannen te inspireren. De rode draad: De badkamer leeft weer.
Badkamertrends 2017
Badkamertrends 2017Badkamertrends 2017
De badkamer krijgt steeds meer aandacht. Dat geldt op het gebied van architectuur, design en technologie, maar tegelijk wordt de badkamer steeds meer een ruimte om zich terug te trekken, te ontspannen en lekker bij te komen.
Badkamertrends 2017
Interieuradvies nodig?
Badkamertrends herfst 2016Herfst badkamertrend Regrounding
Na de korte maar vaak intensieve zomermaanden ontstaat er behoefte aan rust en om je lekker terug te trekken in je eigen huis. Een trend, die past bij de herfst: “Regrouding”. Dit staat voor de sterke behoefte naar geborgenheid en om te aarden.
Badkamertrends herfst 2016
BadkamertrendsBadkamertrends herfst 2016
Welzijn en persoonlijke zorg vormen anno 2016 een topprioriteit. Wanneer mensen renoveren, is het niet meer dan normaal dat ze aan de toekomst denken en weloverwogen keuzes maken voor de inrichting van hun badkamer
Lees meer
Dé badkamertrends voor 2016Dé badkamertrends voor 2016
Vooral de brede collectie van Lavanto®, het eigen merk van Dekker, biedt mogelijkheden binnen elke stijl. Lavanto combineert design en innovativiteit met betaalbaarheid.
Lees meer
Glossy badkamermagazine
Badkamertrends 2016Badkamer trends 2016
Villeroy & Boch begrijpt de hedendaagse badkamerwensen als geen ander en heeft het creëren van de ultieme badkamerbeleving tot een persoonlijke missie gemaakt. We stellen de nieuwste badkamerproducten- en concepten voor 2016 graag aan u voor.
Badkamertrends 2016
Sphinx badkamertrends 2016Sphinx badkamertrends 2016
B.V. DE SPHINX MAASTRICHT introduceert een nieuw ontwikkelde meubelcollectie in vier nieuwe kleuren voor de succesvolle Sphinx 320 serie. Daarmee is de keuze in kleur en in combinatiemogelijkheden van deze serie verder uitgebreid.
Badkamermeubelen
Dornbracht CL1 mengkraanBadkamertrends 2016
De badkamer van de toekomst is als een hotel voor thuis. De plek waar we ons even terug kunnen trekken in ons eigen huis wordt extra belangrijk, en daar komt de badkamer om de hoek kijken.
Badkamertrends 2016
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Cleopatra badkamertrends 2015Cleopatra badkamertrends 2015
“Tijd nemen voor jezelf, zonder laptop, smartphone en social media – dat wordt alleen maar belangrijker” vertelt Anya van de Wetering, oprichtster van Kamer 465. Dit algemene beeld wordt vervolgens getrechterd naar een drietal interieurtrends en vertaald naar de badkamer.
Lees meer
IKEA badkamertrends 2015IKEA badkamertrends 2015
We vragen veel van onze badkamers. Ze moeten niet alleen functioneel zijn, maar er ook nog eens goed uitzien. Daarom lanceert IKEA een heleboel nieuwe producten die even functioneel als stijlvol zijn.
IKEA badkamertrends 2015
Riverdale badkamertrends 2015Riverdale badkamertrends 2015
De nieuwe badkamertrend Bohemian Blend van Riverdale geeft het gevoel van genieten. Subtiel gecombineerde materialen geven de badkamer de stoere Riverdale touch.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
IKEA SPRUTT badkamertrendIKEA SPRUTT badkamertrend
Kom jij ’s ochtends ook altijd tijd tekort? Dan biedt de nieuwe SPRUTT collectie van IKEA uitkomst. De collectie barst van de handige opbergers voor de badkamer en slaapkamer om jouw hectische ochtenden vlekkeloos te laten verlopen.
Lees meer
Badkamertrends 2014 - 2015Badkamertrends 2015

Thebalux Badkamermeubelen laat de nieuwste trends op het gebied van badkamermeubelen zien. Enkele highlights zijn hier te lezen.

Lees meer
Badkamertrends Badkamertrends versmelten

Populaire woontrends uit de huiskamer en keuken gaan de komende jaren steeds meer hun weg vinden naar de badkamer. Op het gebied van design èn van materiaalgebruik.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures