De combinatie zwart/wit is in de mode en weer helemaal terug. Deze bijzondere combinatie van non-kleuren is een chique klassieker. Het creëert een scherp contrast tussen licht en donker en bijzondere creaties. Ook het magische zwart wordt door steeds meer designers omarmd en blijft populair. Designfabrikant Bette haakt in op deze trends en biedt markante ligbaden in duokleuren, waaronder zwart in combinatie met wit. Bovendien kan Bette dankzij het geëmailleerde titaanstaal, al haar ligbaden, wastafels en douchevloeren, zowel in glans als matzwart leveren. Kiest u liever voor kleur dan kunt u kiezen uit meer dan 1.000 glanskleuren en 22 exclusieve matte kleuren, die perfect zijn afgestemd op de huidige trends van tegels, natuursteen en houttinten. 

 

Markante zwart/wit combinaties
Zwart/wit is in de mode en ziet u bij Bette terug in het ontwerp van de series BetteLux Shape, waarbij het frame zwart is en het ligbad of de wastafel wit. Ook andersom is mogelijk: een zwart ligbad met een wit frame. Ook bij de textiel omklede serie Bettelux Oval Couture is de combinatie van antraciet met wit mogelijk. Bij deze serie is het ligbad of de wastafel dan wit en het omhulsel van textiel antraciet. Een typisch voorbeeld van bicolour is het vrijstaande ligbad BetteStarlet Silhouette. Dit vrijstaande comfortabele ligbad verbindt het zwart en wit, terwijl de binnen- en buitenvorm naadloos zijn verbonden. Een ongekende prestatie van vakmanschap.

BetteLux_Shape_03.jpg

Magisch zwart
Bijna alle ligbaden, wastafels, douchebakken en vlakke douchevloeren zijn in vele glanskleuren en 22 exclusieve matte kleuren leverbaar, dus ook zwart. Een goed voorbeeld is de serie wastafels BetteAqua. Een minimalistische serie met een strak design en royaal gevormde waskom. De expressieve vorm komt in het zwartglans zeer fraai tot uiting. Ook zwarte vlakke douchevloeren zijn mogelijk en perfect in het ontwerp te integreren.

Bette_Black_01.jpg

Bette_Black_03.jpg

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen