wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Badkamermeubelen

 
BadkamermeubelsSteel frame badkamermeubels
Luca Steel is het nieuwe private label van Luca Sanitair waar de frame badkamermeubels onder vallen. Er zijn een aantal standaard modellen beschikbaar en maatwerk is ook leverbaar.
Lees meer
Globo Incantho meubellijnGlobo Incantho meubellijn
Globo komt met een totaal nieuwe meubellijn, genaamd de Incantho collectie. De nieuwe collectie is ontworpen om het hedendaagse karakter van de badkamer te interpreteren met de aanwezigheid van zeer tastbare elementen en afwerking.
Lees meer
Glossy badkamermagazine
Interieuradvies nodig?
BadkamermeubelsBadkamermeubels
Wanneer je een (nieuwe) badkamer gaat inrichten is het van belang dat je eerst goed kijkt naar de ruimte die je hebt. Heb je een grote of juist een kleine badkamer?
Lees meer
BETTEMODULESStrakke vormgeving, veel bergruimte
De badkamer is een belevingsruimte waar steeds meer tijd wordt doorgebracht om te genieten. Dan is het ideaal als er voldoende bergruimte aanwezig is. Voor liefhebbers van minimalistisch design biedt de Duitse designfabrikant BETTE de badkamermeubellijn BETTEMODULES.
BETTEMODULES
Eyecatchers in de badkamerEyecatchers in de badkamer
Kleurige meubelfronten vormen mooie eyecatchers in de badkamer. Voor ligbaden, wastafels en overig sanitair wordt meestal gekozen voor wit. Kleur kan echter grote effecten hebben bij het inrichten van de badkamer of toilet.
Lees meer
Welke stijl badkamer past bij jou?Welke stijl badkamer past bij jou?
Een van de leukere dingen van het ontwerpen of opnieuw inrichten van de badkamer is voorpret van het bepalen van de stijl en het uitzoeken van de meubels en accessoires. Welke soort badkamer je kiest is natuurlijk volkomen afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.
Lees meer
Nieuwe badkamercollectie DescoNieuwe badkamercollectie Desco
Mag het wat meer zijn in je badkamer? Molto, de nieuwste collectie van badkamerspecialist Desco, biedt het gedroomde antwoord voor wie meerwaarde zoekt. De verrassing in de collectie? De keuze tussen single- of duo-oplossingen, ideaal voor vrijgezellen of koppels. Met meer kleuren, meer fronten en meer variatie helpt Molto je aan een interieur aangepast aan jouw leven.
Lees meer
Alape folio waskommenAlape folio waskommen
Met «Folio» heeft Alape een nieuw, innovatief wastafelmeubel ontwikkeld. Hiervoor rekt Alape de mogelijkheden bij de productie van waskommen van geglazuurd staal zo ver mogelijk op. Want «Folio» is meer dan een eenvoudige waskom
Folio wastafelmeubel
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Domo Luca Sanitair Online badmeubels kopen
De keuze voor het juiste badmeubel is vrij lastig. Online vind je een ruime keuze in badkamermeubels volgens de laatste trends in de 
Online badkamermeubel winkel
Nieuwe kleuren Sphinx 345 xNieuwe kleuren Sphinx 345 xs
Voor nog meer mogelijkheden bij het inrichten van de badkamer en toiletruimte is de serie Sphinx 345 xs uitgebreid met nieuwe meubelkleuren volgens de laatste woontrends.
Lees meer
Twee nieuwe houtdecors voor SphinxNieuwe houtdecors voor Sphinx
De breed toepasbare serie Sphinx 335 biedt nu, naast de bestaande meubelkleuren wit en grijs ook meubels in de houtdecors ‘iepen’ en ‘eiken vintage’. Daarmee speelt de serie in op de woontrend waarin natuurlijke, eerlijke materialen de sfeer bepalen.
Sphinx 335 meubels
Volg Wonenonline op Instagram
Badmeubel met opbouwkommenBadmeubel met opbouwkommen
Trots introduceren we het nieuwe badkamermeubel Solid X. Een Nederlands kwaliteitsproduct, perfect voor de exclusieve designbadkamer. We hebben een elegante samenstelling gemaakt van mooie materialen, fraaie onderkasten en prachtige spiegels en spiegelkasten.
Badmeubel Solid X
Extra functie voor Sphinx meubelsExtra functie voor Sphinx meubels
Met het nieuwe assortiment universele badkamermeubel accessoires biedt Sphinx extra functionaliteit naar wens, voor meubels uit vrijwel alle series. Dit universele programma biedt diverse mogelijkheden om meubels net even dat stukje extra comfort en uitstraling te geven.
Sphinx badkamermeubels
Bette ModulesBette Modules
In het kader van de veranderde trend van badkamers, meer wellness en meer woonbeleving, introduceert Bette een nieuwe meubellijn met de naam BETTEMODULES. Primair voor het opbergen van allerlei spullen, secundair omdat door de meubels nieuwe mogelijkheden ontstaan qua badkamervormgeving.
Bette badkamermeubels
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures