Vasco introduceert de vernieuwde aluminium designradiator Bryce Plus. Bryce Plus kenmerkt zich enerzijds door de maximale warmteafgifte en efficiënt energiebeheer en het fijne uiterlijk anderzijds. Waar voorloper Bryce meerdere designprijzen heeft gewonnen, heeft Bryce Plus een technologische innovatie ondergaan. Het verwarmingssysteem werkt op een lage temperatuur en kent dan ook 30% vermogenswinst. Duurzaamheid staat bij Vasco hoog in het vaandel en ondanks deze slimme verbetering behoudt Bryce Plus dus ook nog steeds zijn geliefde uiterlijke kenmerken.

Bryce Plus is een radiator met een fijne structuur, opgebouwd uit verticale aluminiumprofielen, passend in zowel de badkamer, woonkamer of hal. Geïnspireerd door de prachtige geologische rotsformaties van Bryce Canyon, integreert Bryce Plus gemakkelijk in elk interieur. Door zijn bescheiden vormgeving is de designradiator geen dominante verschijning, maar geeft iedere woonruimte extra cachet.

De nieuwe praktische accessoires zoals handdoekbeugel of kapstok zijn beschikbaar in allerlei geometrische vormen uitgevoerd in neutraal zwart en wit of in trendy ‘fluo’ kleuren. Deze eenvoudig verwisselbare accessoires zorgen telkens opnieuw voor een fris accent. Naast deze accessoires is er ook een fraaie aluminium handdoekbeugel beschikbaar. Bryce Plus is verkrijgbaar in standaardkleur S600 (witte fijn structuurlak), maar ook in talloze andere kleuren.lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen