Als je het plan hebt om je badkamer binnenkort te gaan renoveren of helemaal te vervangen, dan komen er aardig wat vragen op je af. Welke stijl wil je dat je nieuwe badkamer heeft? Ga je voor een strak minimalistisch design of wil je juist een warme sfeer creëren? Denk ook goed na over voor wie de ruimte is bedoeld. Een gezin met kinderen kan beter kiezen voor praktische badkamermeubels met twee wastafels en veel opbergruimte. Voor al deze en andere vragen hoef je de deur niet uit. Laat je eens inspireren door de grote collectie sanitair en tegels van Tegeldepot.

 

Eenvoudig vanaf de bank een badkamer uitzoeken en kopen
Onze zaterdagen zijn vaak gevuld met sport en vrienden. We hebben weinig zin om onze kostbare vrije tijd te besteden aan winkel in, winkel uit op zoek naar dat ene perfecte badkamermeubel. Tegenwoordig is het heel goed mogelijk om je gehele badkamer online uit te zoeken. Lekker ’s avonds op de bank met je laptop of tablet scrollen langs de mooiste design producten. Binnen een paar muisklikken heb je dat ene perfecte badkamermeubel gevonden. Niet alleen je meubels maar ook de tegels, spiegels, douchegootjes, radiatoren bestel je eenvoudig vanaf de bank. Alles gevonden wat je zocht? Vanaf € 500,- wordt je bestelling gratis afgeleverd bij je thuis.

Bezoek de showroom om je droombadkamer in het echt te zien
Misschien vind je het lastig om vanaf een beeldscherm je badkamer online te kopen. Tegeldepot heeft daar goed op ingespeeld. Zij hebben een showroom waar je de gewenste producten in het echt kunt gaan bekijken en voelen. Geen uren winkel in, winkel uit maar gericht de door jou uitgezochte meubels en tegels bekijken. De medewerkers kunnen je adviseren en aangezien ze veel producten op voorraad hebben, kan je in de meeste gevallen je aankopen direct mee naar huis nemen. Deze manier van een badkamer kopen geeft je het beste van twee kanten. Thuis laat je je heerlijk inspireren door de vele mogelijkheden en in de showroom kan je jouw droombadkamer in het echt bewonderen.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen