wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Inrichten & indelen - Pagina: 1

 
GastenbadkamerKlein maar fijn

Ook al is de ruimte een beetje krap, creatieve oplossingen zoals planken of wandplaten garanderen een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Duravit's X-Large wandtafeltje past perfect in een nis en heeft een zeer lichte uitstraling.

lees meer
Badkamertrends 2013 - 2014Badkamertrends 2013 - 2014

Wat is er nieuw op badkamergebied? Geïntegreerde technologie lijkt het sleutelwoord. We lezen het nieuws in de spiegel en bedienen de thuisspa of kraan met een app. Een analoge handeling was nog nooit zo digitaal!

lees meer
Comfort voor kleine badkamersComfort voor kleine badkamers

Met de nieuwe serie Sphinx 320 xs - voorzien van een aantrekkelijk, modern design - biedt Sphinx een actueel ruimtebesparend badkamerconcept. Door de verkorte voorsprongen, de doordachte benutting van lastige hoeken en de innovatieve oplossingen voor opbergruimte, biedt de serie mogelijkheden om in kleine badkamers toch comfort en bewegingsruimte te creėren.

lees meer
Perfect uitgelichtPerfect uitgelicht

In de hectiek van het moderne leven worden de ruimtes waarin we wonen en werken steeds meer afgestemd op onze hogere behoeftes. Bewust of onbewust zoeken we naar onze innerlijke lichtheid, ons kompas in het bruisende, en bij tijde turbulente leven.

lees meer
Pastels in de badkamerPastels in de badkamer

De zachte pasteltinten versterken de zachte lijnen van de Duravit badkamerserie Happy D.2 van Sieger Design. De serie brengt een zachte, vrouwelijke vormgeving in de badkamer

lees meer
Robert Bronwasser spiegelsRobert Bronwasser spiegels

De nieuwe wandspiegelcollectie reflecteert letterlijk Geesa’s oog voor detail. Ontworpen door de internationaal vermaarde, maar oer-Hollandse designer Robert Bronwasser toont deze luxueuze R-collectie een strak en tevens subtiel design

lees meer
Aangepast sanitairAangepast sanitair

Aangepast sanitair is tegenwoordig nauwelijks meer van het moderne badkamer sanitair te onderscheiden, dankzij het prachtige en neutrale design. Vlakke douchevloeren, bijzondere douchecabines en moderne instapbaden.

lees meer
Badkamer indelenBadkamer indelen

De badkamer heeft tegenwoordig een compleet nieuwe functie. Hoe meer vierkante meters, hoe beter. De trend van dit moment is daarom het combineren van de bad- en slaapkamer, waardoor één grote ruimte ontstaat.

lees meer
Investeren in je badkamerInvesteren in je badkamer

Onderzoek toont aan dat de badkamer boven aan het lijstje staat met ruimtes die huizenbezitters het liefst zouden vernieuwen of aanpassen. Was de badkamer in de vorige eeuw nog voornamelijk een wasruimte, tegenwoordig zijn genieten, ontspannen en design de “keywords” bij het uitzoeken van een nieuwe badinrichting.

lees meer
Villeroy & BochVilleroy & Boch Joyce

Een van de trends van dit moment is het personaliseren van producten. Van tassen, schoenen tot notitieblokken en zelfs fietsen, de consument wil graag zijn identiteit laten zien.

lees meer
Duravit badkamerEen badkamer kopen

Voordat u enthousiast allerlei badkamerspullen gaat uitzoeken voor uw nieuwe badkamer, is het van belang dat u exact weet over hoeveel ruimte u beschikt en hoe die ruimte eruit ziet.

lees meer
Duravit badkamerBadkamer - Kosten & budget

U droomt van een nieuwe badkamer. Wellicht hebt u ook een verlanglijstje in uw hoofd. Een dubbele wastafel, een whirlpool, een royale douche, dat mooie meubel wat u in een tijdschrift heeft gezien?

lees meer
Emco Vara badkameraccessoiresBadkameraccesoires Emco Vara

De nieuwe serie bestaat uit een basisassortiment met klassieke badkameraccessoires en acht verschillend vormgegeven designelementen. Terwijl de badkameraccessoires met helder gedefinieerde vormen allemaal een uniform design hebben

lees meer
toiletbank lucasanitairToiletbank nieuw designobject

Passend binnen de trend van wellness met luxe slaap- en badkamers introduceert Luca Sanitair de G-Full toiletbank van het merk Hatria.

lees meer
Grando badkamer MaiaEisen aan de badkamer

U hebt een plattegrond van de badkamer gemaakt en het budget is bepaald. Tijd om te inventariseren welke producten een plek moeten krijgen in de nieuwe badkamer.

lees meer
Aangepast wonenAangepast wonen met stijl!

Niet alleen zullen er de komende jaren minder huizen worden gebouwd, maar ook de verkoop van bestaande huizen verloopt minder snel. De gemiddelde verkooptijd is inmiddels opgelopen tot ruim twaalf maanden.

lees meer
Grando Badkamer RomanceHoe gaat de badkamer eruit zien
Hoe gaat de nieuwe badkamer eruit zien? Misschien hebt u wel een voorstelling in uw hoofd, maar kan dat in de praktijk ook zo uitgevoerd worden? Met de plattegrond weet u exact over hoeveel ruimte u beschikt om uw wensenlijstje tot uitvoer te brengen.
lees meer
Duravit badkamerHoe herkent u kwaliteit?

Natuurlijk wilt u zeker weten dat u zaken gaat doen met een betrouwbare en deskundige sanitairleverancier. Vaak is de presentatie van de showroom een goede graadmeter.

lees meer
Duravit badkamerBadkamershowroom bezoeken

Wanneer u een sanitairshowroom gaat bezoeken, neem dan uw plattegrond, wensenlijstje en eventueel ontwerp mee. Wilt u zich vrijblijvend oriënteren, bezoek dan een aantal sanitairshowrooms.

lees meer
Luca JungleFashionable badkamer

Geheel passend binnen de fashion trend biedt Luca Sanitair vele sanitaire mogelijkheden met dierenprints. Het Italiaanse merk Cielo Ceramica heeft een stijlvol keramisch assortiment. Waaronder de Jungle serie met diverse dierenprints als afwerking.

lees meer
Luca waskommenWaskommen

Naast de traditionele wastafel, is de opzetwaskom in vele soorten, maten, materialen en kleuren een mooie passende oplossing voor de design badkamer anno 2012.

lees meer
Laufen PalombaLaufen Palomba

In de natuur zorgt de dynamiek van water voor organische vormen die dankzij hun schoonheid mensen inspireren en ontroeren. Deze aspecten waren voor de topdesigners Ludovica en Roberto Palomba de uitgangspunten voor de uitbreiding van de succesvolle sanitaircollectie Laufen Palomba

lees meer
Duravit Inipi BLekker compact zweten

Duravit presenteert een nieuwe éénpersoonsauna Inipi B Super Compact. De compacte sauna wordt bediend met een bijzondere afstandsbediening die de vorm heeft van een steen.

lees meer
Dansani Curvo wastafelsDansani Curvo wastafeldesign

De nieuwe badkamermeubelserie Curvo valt in eerste instantie op door de bijzondere combinatie van rechte, greeploze fronten en de contrasterende ronde hoeken. Overbodige details zijn weggelaten, waardoor de boeiende vorm alle aandacht krijgt.

lees meer
Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures