wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Inrichten & indelen

 
Badkamerinrichting in loftstijlBadkamerinrichting in loftstijl
Als eerste ontdekten levenskunstenaars en designers in Londen en New York de fabriekshallen en garages die leegstonden in hun stad. Ze besloten om hier open, vrij en ook onconventioneel te gaan wonen en daarmee was een nieuwe inrichtings- en levensstijl geboren. Vanuit daar is een nonchalante loft-look ontstaan.
Lees meer
Kleine waskamer praktisch inrichtenKleine waskamer praktisch inrichten
Wat doe je als je niet beschikt over een grote, handige waskamer? Precies - dan moet je je behelpen met de ruimte die je wél ter beschikking hebt. Als je deze echter een beetje handig weet in te delen, kun je er haast net zoveel in kwijt als in een grote waskamer.
Lees meer
Interieuradvies nodig?
Glossy badkamermagazine
Welke badkamer past bij jou?Welke badkamer past bij jou?
Heb je plannen je bestaande badkamer te gaan verbouwen? Of ga je een huis bouwen waarvan je de badkamer naar eigen idee mag inrichten? Waar begin je dan? Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van badkamers? We geven je graag wat ideeën.
Lees meer
Slimme badkamers van DuravitSlimme badkamers
Een beperkte ruimte betekent niet persé een beperkte inrichtingsvrijheid. Want met een creatieve indeling en de juiste slimme producten veranderen ook kleine badkamers en wc’s in een royaal badpaleis.
Slim de badkamer indelen
Badkamer van de toekomst Badkamer van de toekomst
Sanitairfabrikant Grohe heeft samen met keramiekfabrikant Villeroy & Boch onderzoek gedaan naar de badkamer van de toekomst. De twee innovatieve bedrijven waren benieuwd naar hoe mensen over twintig jaar in hun huis willen leven en wat elke ruimte dan te bieden moet hebben.
Lees meer
Solarspot daglichtsysteem
Badkamer voor startersBadkamer voor starters
Een betaalbare badkamer voor starters? Doe-het-zelfspecialist Allibert heeft begrepen dat die ook kwaliteit en looks mag hebben. Met de nieuwe badbekleding Fix-Alu en het vernieuwde kitmeubel Smart Pack breng je ook met beperkte plaats of middelen hedendaags comfort en uitstraling in de badkamer.
Lees meer
Man@BathMan@Bath
Onvervalst en ruw: in de moderne badkamervormgeving is masculien design met authentieke materialen en een mannelijk karakter momenteel erg populair. Rechtlijnige vormen en scherpen hoeken, versterkt door een heldere structuur kenmerken deze stijl.
Lees meer
Allibert badkamertrendsAllibert badkamertrends
Allibert, bekend van zijn complete badkamers voor doe-het-zelvers, zet op Batibouw de jongste collecties in de kijker. Gefocust wordt op betaalbaarheid en kwaliteit, zonder te moeten inboeten op comfort en design.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Tijdige planning en ontwerpTijdige planning en ontwerp

In een goed ontworpen badkamer staat u centraal. Iedereen die gebruik maakt van de badkamer -jong én oud- moet het daar naar z’n zin hebben.

Lees meer
Ingetogen extravagantieIngetogen extravagantie

Een serie met een eigenzinnig karakter, een grote keuzevrijheid en vele combinatiemogelijkheden. Daarmee biedt Sphinx 420 new alle ruimte voor een indeling en sfeer naar individuele wens.

Lees meer
Badkameroplossingen van PoggenpohlBadkamers van Poggenpohl

Waar met water wordt ‘gespeeld’ heb je handdoeken nodig, maar die wil je tot gebruik wel droog houden. Een badkamermeubel ligt dan voor de hand. Iets minder voor de hand ligt het dan om te gaan kijken bij een keukenfabrikant.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Emco AsisEmco Asis

Emco Bad presenteert zich op de SHK in Essen met talrijke nieuwe producten en aanvullingen voor exclusief badkamercomfort bij object- en privétoepassingen.

Lees meer
Klein maar fijnKleine badkamer

Ook al is de ruimte een beetje krap, creatieve oplossingen zoals planken of wandplaten garanderen een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Duravit's X-Large wandtafeltje past perfect in een nis en heeft een zeer lichte uitstraling. Er wordt extra ruimte gecreëerd door de bijpassende X-Large verrijdbare rolcontainer.

Lees meer
App vol badkamerideeënApp vol badkamerideeën

BV De Sphinx Maastricht ontwikkelde een app vol inspirerende ideeën voor het inrichten van een nieuwe of de renovatie van de bestaande badkamer.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures