wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Duravit - Pagina: 1

 
ME by StarckME by Starck
Gereduceerd design is de kunst van de concentratie op het wezenlijke. Het is het vermogen om het elementaire met een zekere essentie te verbinden en daarbij de mens en zijn individuele gevoel voor stijl in het middelpunt te stellen.
lees meer
Natuurlijk fris WC bezoekNatuurlijk fris WC bezoek
Me by Starck wand WC in combinatie met SensoWash. Dankzij uitgebalanceerde proporties en de extra vlakke douche-wc-zitting oogt SensoWash Slim als een normale WC en komt zo tegemoet aan de vraag naar eenvoudige esthetica en tijdloze vormgeving
lees meer
L-Cube van DuravitL-Cube van Duravit
Een badkamer inrichting als een collage die bestaat uit individualiteit en creativiteit. Uit de combinatie van vormen, kleuren en materialen ontstaan nieuwe esthetische eenheden.
lees meer
Ligbad als sculptuurLigbad als sculptuur
Het nieuwe Duravit bad Paiova 5 van EOOS kent twee verschillende rug-schuiningen en biedt zo de keuze tussen een ergonomische zitpositie en een bijzonder vlakke ligpositie, voor baden met z’n twee of om in je eentje te relaxen.
lees meer
Man@BathMan@Bath
Onvervalst en ruw: in de moderne badkamervormgeving is masculien design met authentieke materialen en een mannelijk karakter momenteel erg populair. Rechtlijnige vormen en scherpen hoeken, versterkt door een heldere structuur kenmerken deze stijl.
lees meer
Duravit StonettoDuravit Stonetto
Een door water gewassen steen is gelijkmatig en zonder hoeken. Zijn robuustheid en zijn aangenaam geslepen oppervlak maakt hem hard en zacht tegelijk. Duravit brengt dit natuurwonder in de badkamer en heeft samen met het designertrio EOOS de douchebak Stonetto ontwikkeld.
lees meer
Duravit Cape CodDuravit Cape Cod
Cap Cod, gelegen in New England aan de oostkust van Amerika, heeft een onvergelijkbare flair. De regio met kilometers lange zandstranden, kristalhelder water en ongerepte natuur vormde de inspiratie voor Philippe Starck.
lees meer
Happy handen wassenHappy handen wassen

Deze bijzondere wastafel uit de Happy D.2 serie van Duravit valt op door zijn vorm in de letter D. Glad wit keramiek in combinatie met het verchroomde console die plaats biedt aan de handdoek.

lees meer
Summer FeelingSummer Feeling

De eerste zonnestralen die in de badkamer schijnen. De koele ochtendlucht die een wolkeloze zomerse dag aankondigen. Daarvan wordt je vrolijk en energiek wakker. Dus, ramen open en de zon naar binnen: tijd om te relaxen.

lees meer
Twee nieuwe keukenspoelbakkenTwee nieuwe keukenspoelbakken

Keramische keukenspoelbakken zetten spannende accenten in de keuken en bieden voordelen; van individuele kleurkeuze tot en met hygiënische aspecten.

lees meer
Vero – pure elegantieVero – pure elegantie

De nieuwe badmeubelcollectie Vero van Duravit is onlangs uitgebreid met een aantal elementen die zijn ontworpen door de in Zurich wonende designer Kurt Merki jr.

lees meer
Duravit ontoInternationaal badkamerdesign
Duravit vertaalt internationale trends naar moderne badkamerseries. Landspecifieke gebruiken vormen waarden en gedragspatronen, evenals een gevoel voor stijl en esthetiek.
lees meer
Klein maar fijnKleine badkamer

Ook al is de ruimte een beetje krap, creatieve oplossingen zoals planken of wandplaten garanderen een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Duravit's X-Large wandtafeltje past perfect in een nis en heeft een zeer lichte uitstraling. Er wordt extra ruimte gecreëerd door de bijpassende X-Large verrijdbare rolcontainer.

lees meer
Back to WallBack to Wall
Met zijn helder, architecturaal design, heeft Happy D. van Duravit badkamergeschiedenis geschreven. De geüpdate Happy D.2 van Sieger Design is een volledige badkameroplossing die net zo stijlvol, veelzijdig en tijdloos modern is als zijn voorganger
lees meer
Ontdek homingOntdek homing

Kijken naar je favoriete serie op de bank in plaats van een actie film in de bioscoop, een avond doorgebracht in de keuken, in plaats van naar een restaurant, 'staycation' in plaats van naar de Middellandse Zee: thuis is waar we wonen, waar we vieren en ontspannen, waar we kletsen tot in de kleine uurtjes op het terras.

lees meer
DuraPlan Vlak en veilig douchen

De Duraplan douchebakken van Duravit staan voor consequent eenvoudig en tijdloos modern design. De vlakke vormgeving maakt een naadloze overgang naar betegelde oppervlakken mogelijk.

lees meer
Duik in de pools van Duravit Duik in de pools van Duravit

Als de zomerse temperaturen hun hoogtepunt bereiken, is het heerlijk om een verfrissende duik in een whirlpool te nemen. De pools Blue Moon en Sundeck van Duravit zorgen met geraffineerde details en puristisch design voor een van top tot teen prikkelend badplezier.

lees meer
Duravit Badkamertrends 2013Duravit Badkamertrends 2013

Gereduceerd design zet in 2013 de toon in de badkamer. Bij het keramiek, acryl of de badmeubels zijn de lijnvoeringen luchtig en strak. Persoonlijke elementen zoals kleden, stoeltjes of lampen geven een persoonlijke touch aan de badkamer en zorgen voor een gezellige sfeer.

lees meer
Verfrissend nieuwe nuancesVerfrissend nieuwe nuances

Op het gebied van interieur nemen momenteel organische vormen het voortouw. Een van de bekendste ontwerpers van deze tijd, Philippe Starck, herkende deze aantrekkingskracht van natuurlijk vloeiende vormen al 15 jaar gelden.

lees meer
Blikvanger in de badkamer Blikvanger in de badkamer

Accessoires vormen een belangrijke bijdrage aan de totale badkamerinrichting. Door het gedurfde samenspel van functionaliteit en esthetica geeft Karree van Duravit iedere badkamer een individuele look. Vierkant of rechthoekig: het programma biedt met 15 onderdelen praktische oplossingen voor het leven in de badkamer.

lees meer
Zachte vormen in de badkamerZachte vormen in de badkamer

Gereduceerd, architectonisch design wordt steeds populairder in de badkamer. Geen wonder, want het is modern en tijdloos. Dat hier ook een plek is voor zachte lijnen toont Duravit met de complete badkamerserie Happy D.2 van Sieger Design.

lees meer
Badkamermeubelen X-LargeBadkamermeubelen X-Large

In de badkamer vormt de meubelserie X-Large van Duravit dankzij het architectonisch en gereduceerd design een rustpunt.

lees meer
Design bedieningsplaatDesign bedieningsplaat

De sanitaire ruimte wordt - net als andere ruimtes in huis - steeds persoonlijker ingericht en gedecoreerd. Fascinerend aan de Sigma50 bedieningsplaat is het individuele ontwerp dat toegepast kan worden.

lees meer
WastafelNieuw design voor Starck 2

De keramische badkamerserie Starck 2 heeft een nieuw ontwerp gekregen. Op het eerste oog lijkt de wasbak rond, maar als je goed kijkt, zie je dat hij ovaal is. Een minimale nuance, welke de vorm een organisch vloeiend karakter verleend. Eenvoudig maar geniaal.

lees meer
Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures