Duscholux biedt met haar nieuwe ruimtebesparende badkamerconcept Piccolo Step-in een betaalbare oplossing voor mensen met grootse badkamerwensen; een royale douche één een comfortabel instapbad in één. Het bad is voorzien van een uitneembare deur, voor een lage instap. Daarmee is Piccolo Step-in een all-inclusive oplossing voor alle leeftijdsgroepen. Voor singles, jonge gezinnen, ouderen, mensen met een mobiliteitsbeperking en voor partners waarvan de één de voorkeur geeft aan douchen en de ander aan baden.

Piccolo Step-in is een combinatie van een royale doucheruimte met douchewand en een comfortabel bad met een ergonomisch gevormde rugzijde voor optimaal ligcomfort. De douchewand - voor bescherming tegen spatwater - bestaat uit eenéén- of tweedelige vouwwand die draaibaar is naar beide zijden. Bij het douchen blijft de lage, veilige instap open en doet de uitneembare deur dienst als aflegplateau voor handdoek en douchebenodigdheden. Bij het baden wordt de deur in de toegangsopening geschoven voor een waterdichte afsluiting. De deur is heel eenvoudig te plaatsen en heeft geen storend beslag aan de binnenzijde. Bij het baden doet de deur eveneens dienst als handig aflegplateau.

LED-verlichting voor functie en sfeer
Een sfeerverhogend aspect is dat de uitneembare deur is gemaakt van transparant materiaal. Wanneer de deur in de opening is geschoven, geeft geïntegreerde LED-verlichting door middel van kleur aan of de deur goed gesloten is of niet. Tijdens het baden zorgt de LED-verlichting voor een subtiele, van kleur wisselende sfeerverlichting in de transparante rand van het aflegplateau van de deur.

Piccolo Step-in is in design en functie een smaakvolle eenheid. Het concept biedt een ruim bemeten douchegelegenheid met maximale bewegingsvrijheid en een comfortabel instapbad met onbelemmerde toegang.

www.duscholux.nl

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen