wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Baden

 
BETTE Lux Oval CoutureBETTE Lux Oval Couture
Textiel en stoffen geven behaaglijkheid in woon- en slaapkamers. In badkamers wordt textiel nauwelijks toegepast. Dat is nu verleden tijd, want voor badkamers zet BETTE de trend met een toonaangevend ligbad met bijpassende wastafel.
Lees meer
Duravit shower and bathDuravit shower and bath
Vooral in de stad waar huizen en appartementen vaak niet al te groot zijn, bieden creatieve oplossingen uitkomst. Met de nieuwe combinatie Shower + Bath is het Duravit gelukt de hoge eisen van modern badkamerdesign en optimaal ruimtegebruik te verenigen: Het ontwerp van EOOS is een walk-in douche en ligbad in één.
Lees meer
Interieuradvies nodig?
Badplezier voor jong en oud  Badplezier voor jong en oud
Met de baden ‘Comfort Plus’ en ‘Comfort Plus Family’ biedt Sphinx baden met een aantrekkelijk design en diverse praktische extra’s die het comfort en badplezier voor jong en oud verhogen.
Lees meer
Bette ligbadenBette Purista ligbaden
U wil het neusje van de zalm, jaren genieten van een hoge kwaliteit, een strak puristisch design en toch een betaalbare prijs? Dat kan, want de Duitse ligbadfabrikant BETTE introduceert de ligbadserie: BETTEPURISTA.
Bette ligbaden
Vrijstaande ligbadenBette vrijstaande ligbaden
Vrijstaande ligbaden zijn een trend en worden steeds populairder bij hotels, luxe appartementen en vrijstaande woningen. Dat komt omdat een vrijstaand ligbad een architectonisch hart vormt van een badruimte en deze ruimte bijzonder en uniek maakt
Vrijstaande ligbaden
Glossy badkamermagazine
Vrijstaande design badenLuca Sanitair baden
Een vrijstaand bad is een echte trend vandaag de dag en kan goed benut worden in niet alleen de badkamer, maar ook in een ruime slaapkamer. Luca Sanitair heeft een zeer uitgebreid assortiment solid surface, mineral stone en acryl baden met verschillende maten en vormen. Het design is 100% Italiaans en van hoogwaardige kwaliteit.
Vrijstaande design baden
Nooit meer badoverloopNooit meer badoverloop
Bestaat er een ligbad zonder lelijke overloopaansluiting? Ja, dat bestaat! Want de Duitse fabrikant van ligbaden, wastafels en modulen BETTE, heeft een innovatieve elektronische afvoer- en overloop ontwikkeld.
Lees meer
Nu nog meer genieten van BETTENu nog meer genieten van BETTE
Design, kwaliteit en comfort voor compacte “betaalbare” badkamersNu nog meer genieten van BETTECOMODO ligbaden en wastafels
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
design ligbadenBETTELUX OVAL design ligbaden
Bent u een liefhebber van design en modern? Wenst u een hoog ligcomfort en topkwaliteit? Wilt u een ligbad dat robuust en sterk is en na jaren van gebruik mooi blijft? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de Duitse designfabrikant Bette.
Lees meer
Neorest Air BathtubNeorest Air Bathtub
Wie kent het niet: je komt thuis na een lange dag en je wilt niks liever dan eventjes relaxen in bad. De Neorest Air Bathtub is een luxe bad dat je dit rustmoment kan geven.
Lees meer
Villeroy & BochOnline een bad kopen
Of je nou op zoek bent naar een bubbelbad of een heerlijk ligbad, tegenwoordig koop je heel gemakkelijk en voordelig je ligbad online in de 
Online baden winkel
Volg Wonenonline op Instagram
Badkamer shape de toekomstBadkamer shape de toekomst
Shape the Future, creëer een unieke beleving met de nieuwe serie BETTELUX SHAPE van de Duitse designfabrikant Bette. Een innovatief en karakteristiek vormgevingsconcept van het ligbad en de wastafel
Bettelux Shape
Badtobbe nieuwe stijlBadtobbe nieuwe stijl
Voor dit bijzondere ligbad van Duravit liet Philippe Starck zich inspireren door de regio Cape Cod, New England aan de oostkust van Amerika. De regio met kilometers lange zandstranden, kristalhelder water en ongerepte natuur.
Duravit badtobbe
Bettelux oval highlineBettelux oval highline
Bent u een liefhebber van iets anders in de badkamer, iets exclusiefs? Iets dat een totaal ander beeld creëert? Kijk dan eens naar de innovatie van de Duitse fabrikant Bette: het nieuwe ligbad BETTELUX OVAL HIGHLINE.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures