wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Alape

 
Nieuw: wastafel Betty BlueNieuw: wastafel Betty Blue
Betty Blue is statig, een toonbeeld van elegantie, verfijning en bovendien een esthetisch unicum. Sieger Design heeft in opdracht van Alape een wastafel ontworpen, die tot in de finesses laat zien waartoe geglazuurd staal als materiaal in staat is.
Lees meer
Kleine wastafels van AlapeKleine wastafels
Als het gaat om de inrichting van toiletruimten en kleine badkamers, draait het niet alleen om het kiezen van een mooi ontworpen product. Er zijn ook architectonische elementen belangrijk. Hoe creëer je binnen de kleine ruimte een gestructureerde indeling, die er nog steeds in slaagt mensen aan te trekken door zijn hoge kwaliteit en verfijnde inrichting?
Kleine wastafels van Alape
Interieuradvies nodig?
Alape krachtig in waskomvariëteitAlape krachtig in waskomvariëteit
Waskommen zijn er als inbouw- of opzetwaskom en in verschillende vormen en maten. Niks nieuws aan de zon. Toch zijn er meer mogelijkheden om de waskom in het wastafelblad te verwerken. Bijvoorbeeld als onderbouwwaskom, waarbij de waskom verzonken is in het blad of als vlakinbouw, waarbij het blad naadloos doorloopt in de rand van de waskom.
Lees meer
Alape folio waskommenAlape folio waskommen
Met «Folio» heeft Alape een nieuw, innovatief wastafelmeubel ontwikkeld. Hiervoor rekt Alape de mogelijkheden bij de productie van waskommen van geglazuurd staal zo ver mogelijk op. Want «Folio» is meer dan een eenvoudige waskom
Folio wastafelmeubel
Sieder design waskommenSieder design waskommen
De Duitse gebroeders Sieger ontwerpen vanuit het bedrijf Sieger Design voor diverse internationale premium merken. De ontwerpkenmerken van Sieger zijn minimalistisch, geometrisch, functioneel, systematisch maar ook emotioneel.
Alape waskom 2Step
Solarspot daglichtsysteem
De ‘uitstekende’ inbouwwaskomDe ‘uitstekende’ inbouwwaskom
De geglazuurd stalen waskom van maar 3 mm dik is karakteristiek voor het designmerk Alape. Alle waskommen, of deze nu recht, ovaal, rond of rechthoekig zijn; ze zijn allemaal op ambachtelijke en vakkundige wijze gefabriceerd van geglazuurd staal.
Alape inbouwwaskom
Alape vlakinbouw waskommenAlape vlakinbouw waskommen
Alape staat met haar waskommen en wastafelmeubels voor uiterste precisie en een exact lijnenspel. Met de vlakinbouw (‘FB’) komt de fabrikant uit Duitsland nog een stapje dichter bij perfectie en laat zij zien, dat haar innovatievermogen verder gaat dan zuiver productontwikkeling.
Alape vlakinbouw wastafels
2step wastafels van Alape2step wastafels van Alape
Met '2step' brengt Alape een nieuwe, zeer opvallende reeks waskommen op de markt. De naam verwijst onmiskenbaar naar wat deze waskom zo bijzonder maakt
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Rechthoekige waskom 'Stream'Rechthoekige waskom 'Stream'
Met 'Stream' introduceert Alape een waskom die helemaal van deze tijd is: een klassieke basisvorm, een comfortabele diepte, een ruim model én een wasbak die op alle vlakken voldoet aan de moderne architectuur en techniek.
Lees meer
Zuilvormige wastafelZuilvormige wastafel
Al meer dan 115 jaar ziet Alape geglazuurd staal niet alleen als een materiaal maar ook als haar grootste inspiratiebron. De kenmerken van het materiaal zijn het kompas geworden voor de waskomontwerpen van Alape, die de menselijke behoeften aan schoonheid en esthetiek in gelijke mate vervullen.
Lees meer
Wastafel Alape MetaphorWastafel Alape Metaphor
Geïnspireerd op de traditie van ritueel baden, waarbij het bad als bron van reinheid wordt beschouwd, is de waskom Metaphor van Alape ontworpen. De royale opzetkom onderscheidt zich niet alleen door de zuivere geometrische vormen, maar ook doordat de kom over een doordachte functionaliteit beschikt.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Alape Unisono waskomAlape Unisono waskom
De Unisono waskom van Alape is samen met Sieger Design ontwikkeld tot een waskom in zijn meest pure vorm. Aan het geglazuurd staal heeft Unisono zijn bijzondere kenmerken te danken.
Lees meer
Wastafelmeubel creatieWastafelmeubel creatie

De individuele vormgeving van woonruimtes is als een spiegel van de eigen persoonlijkheid. Het is daarom van wezenlijk belang dat de badkamer, als intiem centraal punt van de dagelijkse rituelen, de unieke levensstijl representeert.

Lees meer
Geglazuurd stalen waskommenGeglazuurd stalen waskommen

Alape produceert alle waskommen en wastafels met geglazuurd staal. Dit voor Alape karakteristieke materiaal is licht van gewicht en harder dan graniet of smaragd en kenmerkt zich door een hoge slagvastheid.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures