wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Badkamers

 
Wastafels duravitBadkamer van de toekomst
Het buitengewoon design van de Luv-lijn is een uitgebalanceerde combinatie van typisch Scandinavisch minimalisme en tijdloze elegantie in zachte maar toch geometrische vormen.
Lees meer
WastafelkranenSlank en slim
De nieuwe Geberit wastafelkranen en -systemen overtreffen de verwachtingen: elektronische wastafelkranen kunnen vanaf nu slank en elegant zijn én tegelijkertijd ook heel robuust en sterk.
Lees meer
Glossy badkamermagazine
Interieuradvies nodig?
Dornbracht VAIADornbracht VAIA
Met Vaia introduceert Dornbracht een nieuw soort design dat vele facetten kent. Geïnspireerd op de Transitional Style-trend in interior design wordt de nieuwe premium designkraan gekenmerkt door zijn elegant en tegelijk progressief design
Lees meer
Toilet als slimme blikvangerToilet als slimme blikvanger
Het toilet anno 2017 is slimmer en stijlvoller dan ooit. Sphinx Rimfree® is in korte tijd de nieuwe standaard in badkamer en toiletruimte geworden. De voordelen van het slimme product overtuigen iedereen die houdt van schoonmaakgemak en optimale hygiëne.
Lees meer
Geberit douchevloer SetaplanoGeberit douchevloer Setaplano
De nieuwe Geberit douchevloer Setaplano is vanaf de eerste kennismaking – en de eerste aanraking - een fascinerend product. De douchevloer is gemaakt van een hoge kwaliteit minerale kunststof, met een oppervlakte dat niet alleen zijdezacht en warm aanvoelt, maar ook nog eens makkelijk te reinigen is.
Lees meer
BETTE Lux Oval CoutureBETTE Lux Oval Couture
Textiel en stoffen geven behaaglijkheid in woon- en slaapkamers. In badkamers wordt textiel nauwelijks toegepast. Dat is nu verleden tijd, want voor badkamers zet BETTE de trend met een toonaangevend ligbad met bijpassende wastafel.
Lees meer
Duravit shower and bathDuravit shower and bath
Vooral in de stad waar huizen en appartementen vaak niet al te groot zijn, bieden creatieve oplossingen uitkomst. Met de nieuwe combinatie Shower + Bath is het Duravit gelukt de hoge eisen van modern badkamerdesign en optimaal ruimtegebruik te verenigen: Het ontwerp van EOOS is een walk-in douche en ligbad in één.
Lees meer
Duravit LuvDuravit Luv
Het buitengewone design van de Luv-lijn is een uitgebalanceerde combinatie van typisch Scandinavisch minimalisme en tijdloze elegantie in zachte maar toch geometrische vormen. Met de materiaal- en kleurkeuze van de nieuwe badkamercollectie Luv, bewijst Cecilie Manz haar perfecte gevoel voor warmte en nuance.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Alape ScopioAlape Scopio
Met “Scopio” is het Alape gelukt om het uiterlijke aspect van de klassieke waskom opnieuw te interpreteren en te definiëren: de conische vormgeving, van de door sieger design ontworpen serie
Lees meer
BadkamermeubelsSteel frame badkamermeubels
Luca Steel is het nieuwe private label van Luca Sanitair waar de frame badkamermeubels onder vallen. Er zijn een aantal standaard modellen beschikbaar en maatwerk is ook leverbaar.
Lees meer
Laufen Cleanet RivaLaufen Cleanet Riva
Deze maand brengt supreme closet designer LAUFEN haar eigen douchetoilet op de markt. De prikkelende naam, RIVA, is vernoemd naar de iconische speedboot. Niet dat de RIVA je snel van het toilet zal jagen, integendeel!
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Geberit Aquaclean Tuma​Geberit Aquaclean Tuma​
Met de nieuwe Geberit AquaClean Tuma komt er een compacte en veelzijdige douchewc op de markt, die geschikt is voor elke woning. Het slimme productconcept combineert een eenvoudig maar elegant design met geavanceerde technologie.
Lees meer
Nieuw: wastafel Betty BlueNieuw: wastafel Betty Blue
Betty Blue is statig, een toonbeeld van elegantie, verfijning en bovendien een esthetisch unicum. Sieger Design heeft in opdracht van Alape een wastafel ontworpen, die tot in de finesses laat zien waartoe geglazuurd staal als materiaal in staat is.
Lees meer
Badplezier voor jong en oud  Badplezier voor jong en oud
Met de baden ‘Comfort Plus’ en ‘Comfort Plus Family’ biedt Sphinx baden met een aantrekkelijk design en diverse praktische extra’s die het comfort en badplezier voor jong en oud verhogen.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures