wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Badkamers

 
JEE-O structured BLACKJEE-O structured BLACK
Op de vt wonen&design beurs heeft designminnend Nederland al kennis kunnen maken met de nieuwe JEE-O slimline series structured BLACK. In het Stijlvol Wonen-huis was de slimline series voor het eerst te bewonderen.
Lees meer
TandenborstelLaarzen voor je tandenborstel
Geef het maar toe: soms kan het onbedoeld een natte bedoening worden in de badkamer. Met de Regenlaars tandenborstelhouder van Invotis blijft in elk geval de rand van de wastafel netjes schoon en droog.
Lees meer
Glossy badkamermagazine
Interieuradvies nodig?
SunshowerSunshower: douchen en bruinen
Tijdens de wintermaanden kunnen we allemaal wel wat extra zon en warmte gebruiken. We hebben vaak wat minder energie en missen dat lekkere kleurtje van de zomerzon. Helaas laat de zon zich maar weinig zien en niet iedereen heeft tijd en zin in een regelmatig bezoekje aan de zonnestudio.
Lees meer
Gratis Westwing magazineGratis Westwing magazine
Heb jij het nieuwste Westwing magazine al gelezen? Deze keer: 7 tips voor een minimalistisch interieur.
Bekijk het gratis magazine
Gratis woonbrochuresGratis woonbrochures
Benieuwd naar de woontrends voor het komend seizoen? Vraag dan gratis de nieuwste woonbrochures aan via onze woonbrochureservice en laat je informeren en inspireren.

 

Lees meer
Douche oplossing DornbrachtDesign, comfort, beleving, wellness
Douchen is voor veel mensen een belangrijk dagelijks ritueel. De inrichting van de douche neemt daarom bij de badkamerplanning een steeds belangrijkere rol in, er wordt hierbij ingespeeld op persoonlijke behoeften.
Lees meer
Maatwerk van BetteMaatwerk in baden en douchebakken
Bij het vervangen van een standaard ligbad of douchebak wordt de ruimte aan de zijkanten meestal opgevuld met lelijke tegelranden of dikke kitranden. Om dit te voorkomen, kan fabrikant BETTE ligbaden, douchebakken en wastafels op maat leveren.
Lees meer
Luxe badrekjeLuxe badrekje
Neem een heerlijk bad met een goed boek en een glas champagne met deze handige badbrug.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
DoucheCooldown in de douche
Het dagelijkse zwoegen maakt het onmogelijk om tijd voor je zelf te vinden, tijd om te relaxen en je af te zonderen van de wereld om je heen. Ons voornemen, om er rekening mee te houden, dat ons lichaam het verdient om regelmatig verwend te worden, heeft slechts een kort leven.
Lees meer
BadkamerrenovatieBadkamerrenovatie tips
Het renoveren van badkamers is vaak een complexe opgave. De ontwerper krijgt dikwijls te maken met een kleine ruimte, ongunstige basismaten of bouwkundige beperkingen. De klant daarentegen wil een moderne, toekomstbestendige badkamer die ook bij het ouder worden zonder beperkingen kan worden gebruikt
Lees meer
Drempelvrij douchenVloergelijk en drempelvrij douchen
In 2006 zette fabrikant BETTE de trend met vlakke douchebakken van duurzaam geëmailleerd titaniumstaal. Een ontwikkeling die BETTE baseerde op de behoefte aan vloergelijk en drempelvrij douchen, de opkomst van inloopdouches en de behoefte aan levensbestendig bouwen.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Beton in de badkamerPuur design: beton in de badkamer
Tijd voor nieuwe interpretaties: het natuurproduct beton beleeft een revival en ontwikkelt zich zowel in de architectuur als ook bij interieur design tot een cult-materiaal.
Beton in de badkamer
Badkamertrends 2017Badkamertrends 2017
Samen met stylingbureau Kamer 465, die elk jaar de nieuwste interieur- en badkamertrends voor Cleopatra visualiseert, is een set nieuwe trendbeelden gefotografeerd met als doel de consument met badkamerverbouwplannen te inspireren. De rode draad: De badkamer leeft weer.
Badkamertrends 2017
Badkamertrends 2017Badkamertrends 2017
De badkamer krijgt steeds meer aandacht. Dat geldt op het gebied van architectuur, design en technologie, maar tegelijk wordt de badkamer steeds meer een ruimte om zich terug te trekken, te ontspannen en lekker bij te komen.
Badkamertrends 2017
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpen


Jotul actie
Gratis woonbrochures