wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Badkamers

 
Alape ScopioAlape Scopio
Met “Scopio” is het Alape gelukt om het uiterlijke aspect van de klassieke waskom opnieuw te interpreteren en te definiëren: de conische vormgeving, van de door sieger design ontworpen serie
Lees meer
BadkamermeubelsSteel frame badkamermeubels
Luca Steel is het nieuwe private label van Luca Sanitair waar de frame badkamermeubels onder vallen. Er zijn een aantal standaard modellen beschikbaar en maatwerk is ook leverbaar.
Lees meer
Glossy badkamermagazine
Interieuradvies nodig?
Laufen Cleanet RivaLaufen Cleanet Riva
Deze maand brengt supreme closet designer LAUFEN haar eigen douchetoilet op de markt. De prikkelende naam, RIVA, is vernoemd naar de iconische speedboot. Niet dat de RIVA je snel van het toilet zal jagen, integendeel!
Lees meer
Geberit Aquaclean Tuma​Geberit Aquaclean Tuma​
Met de nieuwe Geberit AquaClean Tuma komt er een compacte en veelzijdige douchewc op de markt, die geschikt is voor elke woning. Het slimme productconcept combineert een eenvoudig maar elegant design met geavanceerde technologie.
Lees meer
Nieuw: wastafel Betty BlueNieuw: wastafel Betty Blue
Betty Blue is statig, een toonbeeld van elegantie, verfijning en bovendien een esthetisch unicum. Sieger Design heeft in opdracht van Alape een wastafel ontworpen, die tot in de finesses laat zien waartoe geglazuurd staal als materiaal in staat is.
Lees meer
Badplezier voor jong en oud  Badplezier voor jong en oud
Met de baden ‘Comfort Plus’ en ‘Comfort Plus Family’ biedt Sphinx baden met een aantrekkelijk design en diverse praktische extra’s die het comfort en badplezier voor jong en oud verhogen.
Lees meer
Geesa noviteiten 2017Geesa noviteiten 2017
Tijdens de grootste en meest toonaangevende sanitairbeurs in de wereld, de ISH in Frankfurt, toont Geesa haar noviteiten 2017. Op de ISH lanceert de Nederlandse badkameraccessoirefabrikant haar nieuwste, minimalistische collectie AIM, welke onder andere een fraaie telefoonhouder biedt.
Lees meer
Badkamer in 3D ontwerpenGratis 3D badkamer ontwerpen
Maak gratis een D3 ontwerp van je nieuwe badkamer met de gratis badkamerontwerper. 
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Globo Incantho meubellijnGlobo Incantho meubellijn
Globo komt met een totaal nieuwe meubellijn, genaamd de Incantho collectie. De nieuwe collectie is ontworpen om het hedendaagse karakter van de badkamer te interpreteren met de aanwezigheid van zeer tastbare elementen en afwerking.
Lees meer
BadkamermeubelsBadkamermeubels
Wanneer je een (nieuwe) badkamer gaat inrichten is het van belang dat je eerst goed kijkt naar de ruimte die je hebt. Heb je een grote of juist een kleine badkamer?
Lees meer
JEE-O structured BLACKJEE-O structured BLACK
Op de vt wonen&design beurs heeft designminnend Nederland al kennis kunnen maken met de nieuwe JEE-O slimline series structured BLACK. In het Stijlvol Wonen-huis was de slimline series voor het eerst te bewonderen.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
TandenborstelLaarzen voor je tandenborstel
Geef het maar toe: soms kan het onbedoeld een natte bedoening worden in de badkamer. Met de Regenlaars tandenborstelhouder van Invotis blijft in elk geval de rand van de wastafel netjes schoon en droog.
Lees meer
SunshowerSunshower: douchen en bruinen
Tijdens de wintermaanden kunnen we allemaal wel wat extra zon en warmte gebruiken. We hebben vaak wat minder energie en missen dat lekkere kleurtje van de zomerzon. Helaas laat de zon zich maar weinig zien en niet iedereen heeft tijd en zin in een regelmatig bezoekje aan de zonnestudio.
Lees meer
Gratis Westwing magazineGratis Westwing magazine
Heb jij het nieuwste Westwing magazine al gelezen? Deze keer: 7 tips voor een minimalistisch interieur.
Bekijk het gratis magazine
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures